Portorož & Piran - Love Istria
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Portorož & Piran

Piran, najlepše mesto v Slovenski Istri, je neločljivo povezan s svetovljansko riviero Portoroža. 

Portorož in Piran ponujata več kot le oddih na plaži! Prepustite se čarom lokalnega gostoljubja in z vsemi čuti izkusite vse, kar okolica ponuja. V vsakem letnem času vas pričakuje pestro dogajanje in široka paleta aktivnosti, med katerimi boste zagotovo našli nekaj zase.

Sproščujoče ali aktivno, v paru ali družinsko, počitniško ali poslovno … poiščite doživetje, ki bo naredilo vaš obisk zares nepozaben.

TOP TRIO PORTOROŽA IN PIRANA

Pojdite na obisk k ribam v morju, s kolesom odkolesarite do zelenih kotičkov in morskega zaliva, v družbi poznavalca najdite dišeče gomolje v naravi. 

Odkrijte skrite kotičke Pirana

Napolnite dan z obiskom znamenitosti, ki dajo mestu poseben pečat.

Odkrijte skrite kotičke Portoroža

Kaj početi v Portorožu & Piranu

Bogata zgodovina, prepletena s tradicijo in slikovito kulturno dediščino, vas bo brez zadržkov popeljala v svojevrstno dogodivščino.

Izgubite se po ozkih ulicah mestnega jedra Pirana, odkrijte bogato arhitekturo različnih časovnih obdobij, ki vas bo spremljala na vsakem koraku in začutite pridih tradicije, ki prežema tako ozračje kot življenjski slog lokalnih prebivalcev.

Umetnost, glasba s Tartinijem na čelu, pomorstvo, solinarstvo in drugi kulturni zakladi – doživite kulturne znamenitosti v vseh odtenkih.

Promo video